Daniels Juwelier

 

Juwelier Tausch

 

Juwelier Koelink

 

Lucardi

 

Heunen Juweliers & Opticiens

 

Goudsmederij Juwelier Bommel

Goudsmederij Bommel carries an extensive collection of wedding rings, jewellery, watches and trinkets. In our workshop we repair or alter your jewels to meet your personal wishes. We kindly invite you to drop by at our Citycentrum shop.

Horlogerie van Manen

Een kleine klokkenwinkel aan de Hoogstraat met een assortiment van vijf koekoeksklokken, een paar wekkers, wat horloges en een aantal onderdelen. Dat was Horlogerie Van Manen vijftig jaar geleden. Maar daarbij is het niet gebleven. Want vijfenvijftig jaar Horlogerie Van Manen betekent vijfenvijftig jaar een gevestigde naam als de betrouwbare juwelier van Veenendaal, zoals de horlogerie door het leven gaat. In het ruime en modern ingerichte winkelpand met haar historische achtergrond, aan de Hoogstraat en de Brouwersgracht in Veenendaal, liggen droomcollecties van edelmetaal te wachten op hun nieuwe eigenaar of eigenares.

KeK Juwelier

Variƫren en combineren;jij hebt je eigen stijl. Je volgt de mode, maar wel op jouw manier. En altijd kies je voor klasse en originaliteit. Voor trendy sieraden en horloges;schitterend design, uitgevoerd in mooie materialen. En kom je er niet uit? Dan kun je rekenen op persoonlijk advies van enthousiaste, modebewuste medewerkers. Jouw look vind je bij HIP, Veenendaal, Amersfoort en Uden.HiP is geen juwelier en geen bijouterie. Wat is het dan wel? HiP is een trendshop met uitsluitend hoge kwaliteit in het assortiment. Zilver en goud? Jazeker. Maar ook hoogwaardige bijouxmerken. Opvallend aan HiP is de inrichting van de winkel. Gedurfd en vooral overzichtelijk. Als klant kun je rustig alles bekijken. Ook prettig: de medewerkers doen hun werk met plezier. Enthousiasme voor mode en aandacht voor jou maken hun advies een advies op maat. Je kunt voor de dag komen met je aankoop van HiP.We verkopen de volgende merken;Guess, Fossil, Diesel, DKNY, Armani, Michael Kors, TW Steel, Hugo Boss, Ice Watch, GC, Nautica, G-shock, Calvin Klein,Buddha to Buddha, Ti Sento, Blush, Mi Moneda, Melano, Pandora, Piccolo, Dji Dji, TOV, , Barong Barong ,Hip collection,Tevens zijn we sterk in reparaties van horloges, goud- en zilveren sieraden.Hoop u snel een keer te ontmoeten.Groet het Hip team

Lucardi

 

Versteegh juweliers Sneek