Bonita

Each piece of clothing features beautiful detail and a perfect fit. An authentic and stylish look draws attention to a woman’s natural beauty. Splendid colors and matching outfits ensure many individual combinations. New pieces come in every day at BONITA-boutique which combine with the collection at hand. BONITA vouches for superior workmanship and first-class quality. Each collection is subject to strict quality control before delivery.

Basic-Life

Trendy én betaalbare mode. Service én sfeer. Dat is Basic-Life. Met actuele mode voor volwassen vrouwen, jonge dames en kinderen!

Miss Etam

Miss Etam heeft een historie van meer dan 90 jaar. In haar ruim 90 winkels, verspreid over heel Nederland, doen deskundige en enthousiaste medewerkers er iedere dag alles aan om het de klant naar de zin te maken. Miss Etam is open en toegankelijk. Je krijgt bij ons eerlijk advies en je kunt op je gemak winkelen. De collectie wisselt dagelijks en heeft voor ieder wat wils. Of je nu lang of kort bent, een maatje meer hebt of juist niet;bij ons kun je altijd iets vinden. In de winkel is de kleding gepresenteerd op kleur en op mogelijke combinaties.

KiK Texiel

Altijd actuele damesmode, shirts en broeken voor heren, kindermode voor jongens en meisjes van elke leeftijd: KiK Textilien und Non-Food GmbH biedt voordelige mode voor iedereen. Bovendien bieden wij ook voordelige producten op het gebied van accessoires, huishoudtextiel en huishoudelijke artikelen.

Tuunte Fashion B.V.

Tuunte kledingwinkels kun je vinden in bijna 40 grote en kleinere dorpen en steden in Oost- en Midden-Nederland: van ’s-Heerenberg tot Hardenberg, van Apeldoorn tot Winterswijk, Eerbeek en Zevenaar.

De kledingwinkels van Tuunte richten zich op ‘pittige’ vrouwen met een wereldse blik. Zij vinden hier kleding voor zichzelf, voor haar man en haar kinderen. De collecties van Tuunte worden in eigen huis ontwikkeld en vind je daardoor nergens anders. Ze zijn uniek in gevoel, stijl en kleur, en onderling goed te combineren.

Op je gemak modieuze kleding uitzoeken in een winkel waar ze je graag leren kennen. Waar ze een kop verse koffie of thee voor je zetten. Met oprechte aandacht en eerlijk advies. Voelen hoe de collectie zit en staat, om nieuwe combinaties te maken en vooral: om er goed uit te zien. Wat de dag ook brengt.

Jensen Familyshop Sneek

 

Dods

 

Vero Moda

 

store1892

 

Ladylicious Leeuwarden