Kruidvat

Wie kent Kruidvat niet? Bij Kruidvat winkelen wekelijks meer dan 3 miljoen klanten. Hiermee is Kruidvat marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Een positie waar we trots op zijn. Ons bedrijf heeft meer dan 1.000 winkels en meer dan 15.000 medewerkers die elke dag weer het beste uit zichzelf halen om ons motto waar te maken: Steeds verrassend, altijd voordelig

Bar & Borrels

 

ZAZU Gelato bar

 

Used Products Veenendaal

Je kunt bij Used Products terecht voor tweedehands en nieuwe producten. Bij Used Products blazen we nieuw leven in gebruikte producten. Je kunt bij ons terecht voor kwalitatieve tweedehands en nieuwe producten. Dit voor een mooie prijs.

Tweedehands groot assortiment

Onze collectie aan tweedehands producten wisselt van dag tot dag. We bieden onder andere tweedehands:

Smartphones
Tablets
Laptops
Camera’s
Gameconsoles en games
Audio en TV
Goud, gouden sieraden of sloopgoud
Merkhorloges
Gereedschap
Muziekinstrumenten
Fietsen en scooters
En nog veel meer
In elke winkel vind je andere producten. Kijk voor het assortiment in de webshop of kom langs in de winkel. Zit er iets voor jou bij?

Uitvoerig voor jou getest

Wanneer wij tweedehands producten inkopen, testen wij deze uitvoerig. Daarom kun je er zeker van zijn dat onze producten goed werken. Mocht er toch iets niet goed zijn, kun je natuurlijk terugkomen.

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 8. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld.

Duurzaam bezig

Bij het kopen van een tweedehands product ben je automatisch goed bezig voor het milieu. Het kan een hoop grondstoffen, energie, water of afval schelen. Bij Used Products stimuleren we het hergebruiken van producten. En dat voor een mooie prijs!

Nieuw kopen

Steeds vaker verkopen we ook nieuwe producten met garantie. Denk aan mensen die niet blij zijn met hun verjaardagscadeau. Of aan bedrijven die overtollige voorraad aan ons verkopen. Voor nieuwe producten kun je dus ook bij Used Products terecht. Gewoon nieuw in doos met garantie maar wel goedkoper!

Nieuwe producten

Welke producten vind je bij ons bijvoorbeeld steeds vaker nog nieuw in doos?

Telefoons
Gereedschap
Huishoudelijk
Tablets
Laptops
Ook wanneer je een nieuw product bij ons koopt dan ruilen we je oude product graag in.

Boni Veenendaal

Betrouwbaar, betrokken, klantgericht, kostenbewust en plezier. Dat zijn de kernwaarden die Boni nastreeft om uw supermarktbezoek zo prettig mogelijk te maken. BetrouwbaarBoni is een eerlijke en betrouwbare supermarkt. Door er voor te zorgen dat alle producten op voorraad zijn proberen wij continuïteit uit te stralen. Maar het belangrijkste: Boni maakt waar wat zij belooft! BetrokkenMedewerkers van Boni supermarkten zijn betrokken mensen. Door persoonlijke aandacht en oprechte interesse is uw supermarktbezoek nét iets leuker dan bij andere supermarkten. KlantgerichtNatuurlijk staan uw wensen centraal! Dat is wat iedere klant wil. Omdat tevredenheid de beste reclame is, zorgt Boni ervoor dat er aan uw wensen voldaan wordt. Dit is alleen mogelijk door oog te hebben voor wat de klant wil.KostenbewustDoordat Boni zeer efficiënt werkt, betaalt u nooit teveel! Omdat Boni weinig uitbesteedt en op een verantwoorde manier de bedrijfsprocessen beheert, zijn de prijzen van Boni altijd laag. PlezierAlle medewerkers van Boni supermarkten hebben plezier in hun werk. Doordat de werkzaamheden en werkprocessen soepel verlopen kunnen niet alleen wij genieten, maar ook u als klant kunt dat ook.

Barbier Kerels

 

Grieks restaurant Omega

 

Gemeente Veenendaal EZ

 

Kyldo Art & Design

Wij zijn een winkel met een zeer uitgebreide exclusieve eigen collectie wandkunst. Verder bestaat onze collectie uit woonaccessoires, verlichting, beelden en glas-kristal objecten van diverse Nederlandse artiesten, maar ook van wereldwijd bekende merken.

Only