Primera

Gemakswinkel voor o.a. tijdschriften, kansspelen, boeken, cadeaukaarten, wenskaarten en tickets.

Foto Creteer

For over 45 years, Foto Creteer is a household word in Veldhoven and beyond. We hold dealership voor all noted brands and offer a wide range of photography- and video-devices and accessories. Visit us also for: passport photos, digital albums, frames and (direct) photo printing services.

’t Kaashuis

Fresh produce and specialized in Dutch and foreign cheese. Fresh tapenades and olives alongside assorted sliced cold meat, crisp nuts and splendid wines.

Bak en Geniet

Voor lekkerbekken en keukenprinsen en prinsessen heeft Bak & Geniet in Veenendaal alles in huis om in de eigen keuken de lekkerste taarten, broden, cakes en nog veel meer te bakken. Bakken is gezellig en achteraf heb je een heerlijke geur in huis en blije gezichten aan tafel! Te ingewikkeld? Volg een gezelligeworkshop of maak een ander blij met een leuk cadeaupakket!(huisnr: 345-347)

Keurslager Van Der Geest

 

Artifoto Veenendaal

 

Cigo

CIGO is dé tabaks- en gemaksformule van Nederland! Naast rookwaren, wenskaarten, zoetwaren en kansspelen vind je bij Cigo ook electronic value zoals beltegoed en cadeaukaarten.

Wapenhandel Janssen

Wapenhandel Janssen is een deskundige en gerenommeerde leverancier op het gebied van de jacht- en schietsport.U vindt bij ons niet alleen een grote verscheidenheid aan pistolen en geweren, maar ook alles wat daarbij komt kijken. Niet voor niets worden wij door een groot aantal schietverenigingen aanbevolen als hét adres voor uw wapens en munitie. Natuurlijk bieden wij nog veel meer! Van verzamelaar tot jager en van competitieschutter tot vrijetijds beoefenaar. Iedereen die affiniteit heeft met wapens, voelt zich bij ons thuis. We kennen alle relevante regelgeving en leveren praktisch alle denkbare benodigdheden: van internationaal goedgekeurde en erkende schutterskleding tot leuke cadeau-artikelen. Wij hebben de kennis in huis om vrijwel alle voorkomende reparaties snel en vakkundig te verrichten. Indien nodig schakelen we de fabrikant hierbij in. Tevens kunt u bij Wapenhandel Janssen terecht voor alle componenten om uw eigen munitie te maken.

van de Loosdrecht voor genietend roken

Er is altijd tijd voor een lekkere sigaar van: van de Loosdrecht voor genietend roken in Veenendaal.

van de Loosdrecht voor genietend roken Passage 2-4 Veenendaal

De Kaashakker

Onze Kaasspecialisten zijn sinds 1975 dagelijks bezig met het verwennen van consumenten. Dit doen zij met verse en kwalitatief uitstekende producten in sfeervol ingerichte kaasspeciaalzaken.