Thai Tuk Tuk

Authentic Thai food, made to order! Take away and delivery.

Hof van Veldhoven

Welkom bij restaurant Hof van Veldhoven, waar u grenzeloos kunt genieten.Hier brengen we de smaken van de Westerse keuken en het rijke culturele erfgoed van de Aziatische keuken gedurfd samen. Onze missie is het bieden van een hoogwaardige eet ervaring die zowel onvergetelijk als plezierig is.Ons restaurant is niet alleen een plek waar u kunt genieten van een heerlijke maaltijd,maar ook een plek voor u om de fusie van verschillende culturen en smaken te ontdekken.We hebben een team van ervaren koks die ernaar streven alleen de meest verse ingrediënten te gebruiken om de meest authentieke en unieke smaken te leveren.

Lunchroom The Post

These premises are available for new venture.

BEYZADE Pideci & Kebabci

 

Bagels & Beans

 

Petit Restaurant de Buffel

Petit Restaurant de Buffel is een gezellig restaurant met een Hollandse keuken.Ons motto is nog ouderwets: Klant is koning. Veel produkten worden nog ambachtelijk bereid. Zoals:kroketten,bami en nasi ballenhamburgersgehaktballensoepen, zoals erwtensoep en goulashsoepsalades zoals huzaren en tonijn saladeWe staan erom bekend dat de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend is.

Grieks restaurant Omega

 

Bar & Borrels

 

Delifrance Veenendaal

Bonjour et Bienvenue bij Délifrance VeenendaalKijk op onze site voor al uw Franse specialiteiten. Zoals u weet kunt u bij onze Délifrance restaurants het lekkerste Franse brood van Nederland krijgen. Wij bezorgen onze heerlijke producten ook bij u op locatie!Kijk gerust rond op onze website voor het aanbod en bestel snel via ons online bestelformulier! Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in ons restaurant.Bon Appétit !

Baristacafé

Ons doel bij Barista Cafe is om een plek te creëren waar het ambacht van koffie maken en de huiselijke sfeer samen komen. Kom genieten.