Lieve Lente

 

Snelbuffet De Heurne

 

TUI

Tui is the largest all-round multichannel holiday brand of the Netherlands. We offer every possible holiday deal at attractive rates: from a car vacation, tour trips, cruises, city trips and skiing vacations to holidays by air with our own airways Tui fly. Always happy to help you find the right holiday for you!

BEYZADE Pideci & Kebabci

 

Bar & Borrels

 

Baristacafé

Ons doel bij Barista Cafe is om een plek te creëren waar het ambacht van koffie maken en de huiselijke sfeer samen komen. Kom genieten.

De Duck lunch & diner espressobar

 

Grieks restaurant Omega

 

ZAZU Gelato bar

 

IJssalon Valentino

Gelateria Valentino heeft heerlijk ambachtelijk ijs in veertig smaken. De ijssalon is gelegen aan de Kerkewijk 29 in Veenendaal, tegenover theater "De Lampegiet". De moderne Italiaanse inrichting met strakke tafeltjes en bankjes in een duotoon van zeer lichtbruine en crème kleuren geven de zaak een rustige uitstraling, waarbij het ijs de kleurige toon zet. De muurschildering van het typische Italiaanse tafereel is alom bekend. Zo’n veelkleurige vitrine is een lust voor het oog, de gasten staan ervoor in de rij. Er is zoveel, dat maakt het kiezen soms wel wat lastig.Een aantal smaken is ook in suikerarm beschikbaar. Bij ons kun je ook taarten en ijstaarten bestellen. Het ijs is ook per liter leverbaar.