Hema

Hema department store with lunchroom, coffeeshop and snack corner. That’s HEMA!

C&A

Fashion department store.

Action Brouwerspoort

 

Ekoplaza Veenendaal

Ekoplaza is de grootste biologische supermarktketen. Wij willen jouw biologische leefstijl ondersteunen. Wij geloven dat de basis van alles de bodem is. Een aarde die goed behandeld wordt, levert gezonde, smakelijke, biologische producten op. Die zijn lekker en smaken puur. Geen onnodige toevoegingen, geen e-nummers, maar eten zoals het bedoeld is. Dat wil jij toch ook? Je kunt ervan op aan dat onze producten 100% gecontroleerd biologisch zijn. Een boer, teler of producent moet wel de kans krijgen om een goed product te leveren. Biologisch betekent voor ons dus ook een faire prijs. In een relatie waarin je elkaar vertrouwt en met ruimte voor ieders belang. Biologisch is voor ons ‘a way of living’. Jouw Ekoplaza, jouw biologische leefstijl.

Boni Veenendaal

Betrouwbaar, betrokken, klantgericht, kostenbewust en plezier. Dat zijn de kernwaarden die Boni nastreeft om uw supermarktbezoek zo prettig mogelijk te maken. BetrouwbaarBoni is een eerlijke en betrouwbare supermarkt. Door er voor te zorgen dat alle producten op voorraad zijn proberen wij continuïteit uit te stralen. Maar het belangrijkste: Boni maakt waar wat zij belooft! BetrokkenMedewerkers van Boni supermarkten zijn betrokken mensen. Door persoonlijke aandacht en oprechte interesse is uw supermarktbezoek nét iets leuker dan bij andere supermarkten. KlantgerichtNatuurlijk staan uw wensen centraal! Dat is wat iedere klant wil. Omdat tevredenheid de beste reclame is, zorgt Boni ervoor dat er aan uw wensen voldaan wordt. Dit is alleen mogelijk door oog te hebben voor wat de klant wil.KostenbewustDoordat Boni zeer efficiënt werkt, betaalt u nooit teveel! Omdat Boni weinig uitbesteedt en op een verantwoorde manier de bedrijfsprocessen beheert, zijn de prijzen van Boni altijd laag. PlezierAlle medewerkers van Boni supermarkten hebben plezier in hun werk. Doordat de werkzaamheden en werkprocessen soepel verlopen kunnen niet alleen wij genieten, maar ook u als klant kunt dat ook.

Van Uffelen

Met 2 modewarenhuizen in Uden en Veghel en 21 modehuizen verspreid over het hele land en natuurlijk deze webshop is HoutBrox toonaangevend op het gebied van mode. Het dames- en herenassortiment is rijk aan top modemerken. Naast stijl en exclusiviteit staat persoonlijk advies hoog in het vaandel. Daarnaast biedt HoutBrox een ambiance voor inspiratie op het gebied van lifestyle in Nederland.In 1906 begonnen Antoon van Hout en Lisa Brox in Veghel een winkel in manufacturen en koloniale waren. De naam ‘Het Anker’ wordt door de jaren heen enkele keren veranderd totdat eind jaren ’30 de keuze valt op HoutBrox. Het merk richt zich op dames en heren die houden van klasse, kwaliteit, persoonlijke stijl en de goede dingen van het leven. Dit is terug te vinden in de uitstraling van de winkels. In 2006 bestond HoutBrox 100 jaar en ontvingen we het predikaat ‘bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’. HoutBrox, een wereld met toonaangevende en exclusieve merken. Inspirerende collecties voor dames, heren, jongens en meisjes.

Albert Heijn Sneek

 

Jumbo Kooistra Sneek

 

Albert Heijn Stadsfenne Sneek

 

Hema Sneek